Header 1920x600

Werken met echte aandacht

Draag jij bij aan het leefplezier van onze cliënten?

Kies jouw functie

Leuk dat je er bent! Bij Liemerije leveren wij met een team van ruim 1000 medewerkers en 500 vrijwilligers de best mogelijke mensgerichte zorg voor cliënten. Dat vinden wij niet alleen belangrijk, het levert ons ook veel plezier en energie op. Wil jij hier ook deel van uitmaken? We hebben mooie vacatures openstaan voor onze verschillende locaties. Wees welkom!

Onze vacatures voor woonbegeleider / verzorgende ig

Woonbegeleider/Verzorgende IG hospice de Hazelaar

Zevenaar
Ben jij een gediplomeerd Verzorgende IG en wil je werken op een afdeling waar palliatieve zorg centraal staat? Weet jij een fijne sfeer te creëren waarin cliënten en hun naasten zich thuis voelen in de laatste levensfase? Past dit bij jou? Lees dan snel verder, want Hospice de Hazelaar is op korte termijn op zoek naar Woonbegeleider/Verzorgende IG!
24 uur per week
Onbepaalde tijd
Mbo niveau 3 Verzorgende IG
FWG 40, CAO VVT
Bekijk vacature

Woonbegeleider/Verzorgende IG

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
We zoeken enthousiaste collega’s die willen bijdragen aan het welzijn en leefplezier van onze cliënten. Het belangrijkst vinden wij jouw persoonlijkheid en jouw competenties! Je bent in het bezit van een mbo-3-diploma in de richting van Verzorgende IG of een mbo-4-diploma Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg (of een vergelijkbare opleiding). We bekijken samen waarin je je kunt ontwikkelen en welke afdeling het beste bij je past.
Uren in overleg
Contract voor onbepaalde tijd
mbo niveau 3 Verzorgende IG of mbo niveau 4 Maatschappelijke zorg
FWG 40 CAO VVT
Bekijk vacature

ZZP'er Woonbegeleider/Verzorgende IG

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Ben jij verzorgende IG en ZZP’er? En ben je deze zomer beschikbaar? Heb je een warm hart voor ouderen? Ben je flexibel inzetbaar? Dan gaan we graag met je in gesprek! Lees verder wat we je te bieden hebben. Als verzorgende IG bij Liemerije kan je echt het verschil maken. Voor de cliënten, je collega's en jezelf!
In overleg bespreekbaar
In overleg bespreekbaar
mbo niveau 3 VIG
Bekijk vacature

Woonbegeleider/Verzorgende IG voor de invalpool

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Wil jij zelf jouw rooster bepalen? Word jij onze rots in de branding als een vaste medewerker tijdelijk afwezig is? Ben jij op zoek naar flexibiliteit en wil je vrijheid om jouw eigen uren in te plannen? Lees dan verder! Als verzorgende IG voor de invalpool krijg je de vrijheid om jouw uren in te plannen en kan je ontdekken welk type zorg of afdeling het beste bij jou past. Ga bij Liemerije op ontdekkingsreis!
In overleg
Onbepaalde tijd
mbo niveau 3 Verzorgende IG
FWG 35, CAO VVT
Bekijk vacature

Onze vacatures voor helpende (+)

Helpende (+) voor de invalpool

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Wil jij zelf jouw rooster bepalen? Word jij onze rots in de branding als een vaste medewerker tijdelijk afwezig is? Ben jij op zoek naar flexibiliteit en wil je vrijheid om jouw eigen uren in te plannen? Lees dan verder! Als helpende (+) voor de invalpool krijg je de vrijheid om jouw uren in te plannen en kan je ontdekken welk type zorg of afdeling het beste bij jou past. Ga bij Liemerije op ontdekkingsreis!
0-uren
Jaarcontract
Helpende zorg en welzijn
FWG 30
Bekijk vacature

ZZP'er Helpende (+)

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Ben jij helpende (+)? En ben je deze zomer beschikbaar? Heb je een warm hart voor ouderen? Ben je flexibel inzetbaar? Dan gaan we graag met je in gesprek! Lees verder wat we je te bieden hebben. Als helpende en helpende + bij Liemerije kan je echt het verschil maken. Voor de cliënten, je collega's en jezelf!
In overleg bespreekbaar
In overleg bespreekbaar
mbo niveau 3 VIG
Bekijk vacature

Helpende plus Waverlo - Somatiek

Didam
Weet jij je in deze hectische zorgwereld staande te houden en iedere dag met een glimlach naar het werk te gaan? Heb je minimaal een diploma Helpende Zorg en Welzijn en ben je in bezit van de + (plus) aantekening? Ligt je hart bij de ouderenzorg en past het werken met somatische cliënten ook bij je? En ben je ook nog minimaal 20 uur beschikbaar? Lees dan snel verder, want dan hebben wij een passende uitdaging voor jou!
20 uur, meer uur in overleg mogelijk
1 jaar met uitzicht op verlenging
mbo 2 helpende met plus aantekening
FWG 30
Bekijk vacature

De allerleukste bijbaan in de zorg :-)

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Hi zorgstudent! Wij hebben de perfecte bijbaan voor jou! Vul bij ons jouw rugzak met mooie (werk-)ervaringen! In jouw zorg-bijbaan werk je namelijk met de leukste cliënten die zorgen voor een glimlach op jouw gezicht. Een betekenisvolle bijbaan die je niet snel vergeet! Dus, volg jij een zorgopleiding/studie (bijv. verzorgende IG, verpleegkunde, MZ of geneeskunde) of ben je al helpende en ben je op zoek naar een bijbaan? Lees dan snel verder.
oproepovereenkomst
1 jaar, met intentie tot verlenging
helpende 2 of in opleiding tot VIG/MZ/Verpleegkunde/geneeskunde
Een goed salaris. Als helpende is de inschaling FWG 30 ( vanaf €14,47 per uur) conform CAO VVT
Bekijk vacature

Onze vacatures voor huiskamermedewerker

Huiskamermedewerker De Peppel

Zevenaar
Wil jij een gezellige, veilige woonomgeving creëren voor én met onze cliënten/bewoners? Bied je graag ondersteuning bij een zinvolle dag- of vrijetijdsbesteding? Ben je flexibel inzetbaar en heb je affiniteit met ouderen met een somatische achtergrond? Dan past de functie van huiskamermedewerker bij Liemerije bij jou! Wij zoeken op korte termijn een huiskamermedewerker voor 12 uur bij afdeling De Peppel in Zevenaar.
12 uur
Jaarcontract, met de mogelijkheid tot verlenging
mbo niveau 3 Verzorgende IG
FWG 20, CAO VVT
Bekijk vacature

Huiskamermedewerker Heukelumshof PG

Pannerden
Een eerste kennismaking met de ouderenzorg? Of al ervaring in de ouderenzorg en wil je graag ondersteunen op de huiskamers? Wil jij daarbij een gezellige, veilige omgeving creëren en een zinvolle dag realiseren voor én met onze bewoners/cliënten? Ben jij een enthousiast persoon die ook nog eens snel kan schakelen, stevig in zijn of haar schoenen staat en een doorpakker is? Dan zijn we op zoek naar jou!
18
1 jaar, met de intentie tot verlenging
FWG 20, CAO VVT
Bekijk vacature

Huiskamermedewerker De Linde

Zevenaar
Wil je werken op een dynamische zorgafdeling in een mensgerichte organisatie waar revalidatie centraal staat? Heb je kennis én ervaring met voeding? Sta je stevig in je schoenen, kun je snel schakelen en ben je ook flexibel inzetbaar? Lees dan snel verder!
12 tot 20 uur
1 jaar, met de intentie tot verlenging
FWG 20, CAO VVT
Bekijk vacature

Mogen we jou niet missen? Stuur ons een open solicitatie en wellicht maken we binnenkort kennis.

Onze vacatures voor staf en management

Strategisch adviseur kwaliteit beleid en innovatie

Zevenaar
Heb je ruime ervaring met kwaliteitssystemen en kwaliteitsbeleid? Heb je kennis op het gebied van bedrijfskunde en innovatie? Vind je het interessant om je te ontwikkelen als privacy officer binnen Liemerije? We zoeken voor 24 tot 36 uur een strategisch adviseur kwaliteit, beleid en innovatie die ons team voor een half jaar komt versterken. Dit ter vervanging van zwangerschapsverlof. Ben je enthousiast? Lees dan verder, om meer te weten te komen over deze uitdagende functie. Deze functie is in overleg zowel in loondienst als op ZZP basis in te vullen.
24 tot 36 uur
Half jaar (augustus 2024 t/m januari 2025)
HBO niveau
FWG 60, CAO VVT
Bekijk vacature

Facilitair medewerker

Zevenaar
Heb je kennis en ervaring binnen het facilitaire werkveld van de zorg en ben je in staat om op een creatieve manier alledaagse en/of acute problemen op te lossen? Ben je daadkrachtig, vindingrijk, kun je goed prioriteiten stellen en ben je gastvrij en servicegericht? Heb jij een gezonde dosis humor, hart voor de zorg en zit facilitair bij jou in het bloed? Dan is deze functie écht iets voor jou!
36 uur
1 jaar
mbo+ / hbo werk- en denkniveau
FWG 40, CAO VVT
Bekijk vacature

Onafhankelijk voorzitter Centrale Cliëntenraad

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Voor onze Centrale Cliëntenraad (CCR) zijn wij op zoek naar een voorzitter die de belangen van onze cliënten vooropstelt. Heb jij bestuurlijke ervaring en affiniteit met onze doelgroep? Lees dan snel verder, dan ben jij wellicht de onafhankelijk voorzitter CCR die we per direct zoeken.
Het betreft een benoeming voor een periode van 3 jaar. Na deze periode bestaat de mogelijkheid tot herbenoeming voor 3 jaar. De functie van onafhankelijk voorzitter centrale cliëntenraad betreft vrijwillige inzet.
Een vacatievergoeding van €175 per maand
Bekijk vacature

Op dit moment hebben we helaas geen plaats voor nieuwe leerlingen. Gelukkig zijn er regelmatig nieuwe vacatures. Dus houd de website in de gaten.

Onze vacatures voor vrijwilligerswerk

Een beetje gezelligheid maakt het leven de moeite waard. Dat geldt zeker voor onze bewoners.
Als vrijwilliger kun je van grote betekenis zijn in het leven van een oudere die in een verpleeghuis woont!

Vrijwilligerswerk Duiven

Duiven
Maak ook het verschil in het leven van onze bewoners! Wij zoeken voor Droostaete in Duiven nog diverse vrijwilligers!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Pannerden

Pannerden
Wil jij ook het verschil maken in het leven van onze bewoners? We zijn op zoek naar verschillende vrijwilligers voor onze locatie Heukelumshof in Pannerden!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Tolkamer

Tolkamer
Wil jij zorgen voor een beetje gezelligheid voor onze bewoners/cliënten? We zijn voor onze afdeling Dijkzicht in Tolkamer op zoek naar diverse vrijwilligers!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Westervoort

Westervoort
Vrijwilligers zijn voor ons heel waardevol en onmisbaar! Voor onze locaties in Westervoort (Meridiaan en Hamerstaete) hebben we diverse vrijwilligersvacatures openstaan!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Zevenaar

Zevenaar
Als vrijwilliger kun je echt het verschil maken in het leven van een oudere die in het verpleeghuis woont. Voor diverse afdelingen van onze locatie in Zevenaar zijn we op zoek naar verschillende vrijwilligers!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Didam

Didam
Hulp van vrijwilligers is voor ons en onze bewoners/cliënten heel waardevol en onmisbaar. Wij zijn op zoek naar verschillende vrijwilligers voor onze diverse afdelingen in Meulenvelden Didam!
Bekijk vacature

Maatschappelijke stage

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Maatschappelijke stage bij Liemerije
Bekijk vacature

Onze vacatures voor flex vacatures

ZZP'er Woonbegeleider/Verzorgende IG

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Ben jij verzorgende IG en ZZP’er? En ben je deze zomer beschikbaar? Heb je een warm hart voor ouderen? Ben je flexibel inzetbaar? Dan gaan we graag met je in gesprek! Lees verder wat we je te bieden hebben. Als verzorgende IG bij Liemerije kan je echt het verschil maken. Voor de cliënten, je collega's en jezelf!
In overleg bespreekbaar
In overleg bespreekbaar
mbo niveau 3 VIG
Bekijk vacature

ZZP'er Helpende (+)

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Ben jij helpende (+)? En ben je deze zomer beschikbaar? Heb je een warm hart voor ouderen? Ben je flexibel inzetbaar? Dan gaan we graag met je in gesprek! Lees verder wat we je te bieden hebben. Als helpende en helpende + bij Liemerije kan je echt het verschil maken. Voor de cliënten, je collega's en jezelf!
In overleg bespreekbaar
In overleg bespreekbaar
mbo niveau 3 VIG
Bekijk vacature

Woonbegeleider/Verzorgende IG voor de invalpool

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Wil jij zelf jouw rooster bepalen? Word jij onze rots in de branding als een vaste medewerker tijdelijk afwezig is? Ben jij op zoek naar flexibiliteit en wil je vrijheid om jouw eigen uren in te plannen? Lees dan verder! Als verzorgende IG voor de invalpool krijg je de vrijheid om jouw uren in te plannen en kan je ontdekken welk type zorg of afdeling het beste bij jou past. Ga bij Liemerije op ontdekkingsreis!
In overleg
Onbepaalde tijd
mbo niveau 3 Verzorgende IG
FWG 35, CAO VVT
Bekijk vacature

Helpende (+) voor de invalpool

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Wil jij zelf jouw rooster bepalen? Word jij onze rots in de branding als een vaste medewerker tijdelijk afwezig is? Ben jij op zoek naar flexibiliteit en wil je vrijheid om jouw eigen uren in te plannen? Lees dan verder! Als helpende (+) voor de invalpool krijg je de vrijheid om jouw uren in te plannen en kan je ontdekken welk type zorg of afdeling het beste bij jou past. Ga bij Liemerije op ontdekkingsreis!
0-uren
Jaarcontract
Helpende zorg en welzijn
FWG 30
Bekijk vacature
Vragen over werken bij Liemerije? Bel 06 - 23 20 57 65

Over Liemerije

De beste zorg op maat
Beeld voor Over ons overlay

Wij van Liemerije leveren de best mogelijke zorg aan de bewoners en cliënten. Wat dat is? Zoveel mogelijk zorg op maat, passend bij de persoon en met echte aandacht. Niet voor niets hebben we het PREZO-keurmerk ontvangen.

  • Werk samen met een fijn team
  • Ga zelfstandig aan de slag
  • Zoek verdieping met een cursus of opleiding
  • Werk met echte aandacht

Wil je meer weten over Liemerije, onze missie, visie en kernwaarden?

Je vindt die informatie terug op deze pagina. Wil je meer weten over onze locaties en onze zorg? Kijk dan eens op onze website!

Bekijk ons ook op