Ouder Verzorger

Werken met echte aandacht

Kom jij ons team versterken?

Kies jouw functie

Leuk dat je er bent! Bij Liemerije leveren wij met een team van bijna 1500 vakgenoten en vrijwilligers, de best mogelijke zorg met echte aandacht voor bewoners en cliënten. Dat vinden wij niet alleen belangrijk, het levert ons ook veel plezier en energie op. Wil jij hier ook deel van uitmaken? We hebben mooie vacatures openstaan voor onze verschillende locaties. Wees welkom!

Onze vacatures voor (assistent) woonbegeleider

Woonbegeleider (Verzorgende-IG) - doorlopende werving

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Vind je het belangrijk om waardevolle zorgmomenten te creëren bij ouderen en wil je graag werken in een mensgerichte organisatie met een platte organisatiestructuur? Sta je ook nog eens stevig in je schoenen, ben je flexibel inzetbaar en positief kritisch? Wij komen graag in contact met Verzorgenden IG (vanaf 16 uur per week). Op dit moment hebben we vacatures op verschillende afdelingen binnen Liemerije. Heb je interesse? We komen graag in contact met jou! Reageer op deze vacature en dan kijken we wat wij voor elkaar kunnen betekenen.
vanaf 16 uur
Onbepaalde tijd
MBO-3 Verzorgende IG
Bekijk vacature

Woonbegeleider afdeling De Linde (0-uren)

Zevenaar
Wil jij deel uitmaken van een enthousiast en gedreven zorgteam, jezelf blijven ontwikkelen én bijdragen aan het welzijn en welbevinden van onze cliënten? Kun jij snel schakelen en ben je flexibel inzetbaar? Dan is afdeling de Linde op zoek naar jou!
0
onbepaalde tijd
MBO-3 Verzorgende IG
Bekijk vacature

Woonbegeleider afdelingen Tesma (PG en Somatiek)

Didam
Ben jij een gediplomeerd Verzorgende IG en wil je werken op een locatie met gemoedelijke sfeer en een doe-maar-gewoon mentaliteit? Sta je stevig in je schoenen, ben je flexibel inzetbaar en positief kritisch? Vind je het belangrijk om waardevolle zorgmomenten te creëren bij ouderen ? Dan ben jij de persoon die we zoeken voor de afdelingen Tesma 1, 2 en 3 in Didam! Ben je al enthousiast? Lees dan snel verder, want er is nog meer waar je blij van gaat worden!
vanaf 16 uur
Onbepaalde tijd
MBO-3 Verzorgende IG
Bekijk vacature

Woonbegeleider Droostaete (PG en somatiek)

Duiven
Ben je een gediplomeerd Verzorgende IG en wil je werken op een locatie met een huiselijke sfeer? Sta je stevig in je schoenen, ben je flexibel inzetbaar en positief kritisch? Vind je het belangrijk om waardevolle zorgmomenten te creëren bij ouderen? Kun jij dit allemaal met “ja” beantwoorden? Dan ben jij de persoon die we zoeken voor Droostaete, afdelingen: Korenbloem en de Sering!
vanaf 24 uur
Onbepaalde tijd
MBO-3 Verzorgende IG
Bekijk vacature

Woonbegeleider Heukelumshof

Pannerden
Ben je een gediplomeerd Verzorgende IG en wil je werken in een rustig dorpje met voldoende activiteiten en natuur? Zoek je een baan waarvoor je echt warm loopt en écht het verschil kan maken? Heb je een warme persoonlijkheid en weet je daarmee een sfeer te creëren waarin bewoners zich thuis voelen? Sta je daarbij stevig in je schoenen, ben je flexibel inzetbaar en positief kritisch? Ben je al enthousiast? Dan ben jij de woonbegeleider (Verzorgende IG) die we zoeken voor het Heukelumshof in Pannerden!
vanaf 24 uur
Onbepaalde tijd
MBO-3 Verzorgende IG
Bekijk vacature

Woonbegeleiders afdeling de Iep

Zevenaar
Heb je minimaal een diploma MBO niveau 3- Verzorgende IG? Ben je een teamplayer, maar werk je ook graag zelfstandig? Heb je affiniteit met psychogeriatrische zorg en wil je deel uitmaken van een enthousiast en gedreven zorgteam? Vind je échte, persoonlijke aandacht en belevingsgerichte zorg belangrijk? Kom dan bij ons werken als woonbegeleider op afdeling De Iep.
vanaf 16 uur
Onbepaalde tijd
MBO 3- Verzorgende IG
Bekijk vacature

Woonbegeleiders afdelingen de Esdoorn en de Peppel (somatiek)

Zevenaar
Wil je graag werken in een organisatie waarin persoonlijke aandacht centraal staat? Ben je al werkzaam als Verzorgende IG maar zoek je juist een gezellige, inspirerende en uitdagende werkplek? En heeft een somatische afdeling je voorkeur? Dan hebben wij op de Esdoorn en de Peppel in Zevenaar wellicht een passende plek voor jou!Ben je al enthousiast? Lees dan snel verder, want er is nog meer waar je blij van gaat worden!
vanaf 16 uur
Onbepaalde tijd
MBO-3 Verzorgende IG
Bekijk vacature

Woonbegeleiders Liemerije Allee

Zevenaar
Ben jij een verzorgende IG en zoek je een nieuwe uitdaging in het werk? Ligt je hart bij de ouderenzorg en past de dynamiek van een tijdelijk verblijf voor cliënten ook bij je? Ben je naast een warme persoonlijkheid ook resultaatgericht en heb je de ambitie om cliënten zo snel mogelijk volgens plan te laten herstellen? Past dit bij jou? Lees dan snel verder, want Liemerije Allee zoekt op korte termijn Woonbegeleiders.
vanaf 24 uur
Onbepaalde tijd
MBO-3 Verzorgende IG
Bekijk vacature

Op dit moment hebben we geen vacature voor verpleegkundige.
Mogen we jou niet missen?
Stuur ons een open solicitatie en wellicht maken we binnenkort kennis.

Op dit moment hebben we helaas geen plaats voor nieuwe zij-instromers. Gelukkig zijn er regelmatig vacatures. Dus houd onze website in de gaten!

Op dit moment hebben we helaas geen plaats voor nieuwe leerlingen. Gelukkig zijn er regelmatig nieuwe vacatures. Dus houd de website in de gaten.

Onze vacatures voor vrijwilliger

Een beetje gezelligheid maakt het leven de moeite waard. Dat geldt zeker voor onze bewoners.
Als vrijwilliger kun je van grote betekenis zijn in het leven van een oudere die in een verpleeghuis woont!

Vrijwilligerswerk Didam

Didam
Hulp van vrijwilligers is voor ons en onze bewoners/cliënten heel waardevol en onmisbaar. Wij zijn op zoek naar verschillende vrijwilligers voor onze diverse afdelingen in Meulenvelden Didam!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Duiven

Duiven
Maak ook het verschil in het leven van onze bewoners! Wij zoeken voor Droostaete in Duiven nog diverse vrijwilligers!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Pannerden

Pannerden
Wil jij ook het verschil maken in het leven van onze bewoners? We zijn op zoek naar verschillende vrijwilligers voor onze locatie Heukelumshof in Pannerden!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Tolkamer

Tolkamer
Wil jij zorgen voor een beetje gezelligheid voor onze bewoners/cliënten? We zijn voor onze afdeling Dijkzicht in Tolkamer op zoek naar diverse vrijwilligers!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Westervoort

Westervoort
Vrijwilligers zijn voor ons heel waardevol en onmisbaar! Voor onze locaties in Westervoort (Meridiaan en Hamerstaete) hebben we diverse vrijwilligersvacatures openstaan!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Zevenaar

Zevenaar
Als vrijwilliger kun je echt het verschil maken in het leven van een oudere die in het verpleeghuis woont. Voor diverse afdelingen van onze locatie in Zevenaar zijn we op zoek naar verschillende vrijwilligers!
Bekijk vacature

Mogen we jou niet missen? Stuur ons een open solicitatie en wellicht maken we binnenkort kennis.

Marleen Geurts W
Vragen over werken bij Liemerije? Bel 088-0441999

Over Liemerije

De beste zorg op maat
Ouder Verzorger2 overlay

Wij van Liemerije leveren de beste mogelijke zorg aan de bewoners en cliënten. Wat dat is? Zoveel mogelijk zorg op maat, passend bij de persoon en met echte aandacht. Niet voor niets hebben we het PREZO-keurmerk ontvangen.

  • Werk samen met een fijn team
  • Ga zelfstandig aan de slag
  • Zoek verdieping met een cursus of opleiding
  • Werk met echte aandacht
Bekijk ons ook op