Vrijwilligerswerk bij Liemerije

Uitgelichte vrijwilliger vacatures

Wat zijn de actuele vacatures?
We hebben diverse vacatures. Je kunt een kijkje nemen bij onze vacatures per woonplaats: Didam, Duiven, Pannerden, Tolkamer, Westervoort en Zevenaar. We zien er naar uit je te ontmoeten!

Wat doen vrijwilligers zoal bij Liemerije?

Bij Liemerije werken 500 vrijwilligers. Ze dragen bij aan een zinvolle en plezierige dagbesteding van onze bewoners en cliënten. De vrijwilligers werken altijd nauw samen met onze medewerkers.

Samen op de duofiets, een praatje maken of even wandelen. Kleine dingen kunnen een hoogtepunt van de dag zijn. Dagelijks zijn er veel vrijwilligers in de huizen van Liemerije te vinden. Ze helpen onder andere bij huiselijke activiteiten in de huiskamers, wandelen, fietsen, assisteren bij het recreatieprogramma, begeleiden bewoners naar kerkdiensten, zingen en gaan mee met uitstapjes.

Wil je horen wat onze vrijwilligers zelf te vertellen hebben? Deze korte film geeft je een goed beeld van vrijwilligerswerk bij Liemerije!

Wat voor vrijwilligers zoeken wij?

We vinden je motivatie om vrijwilliger te worden belangrijker dan je leeftijd of opleiding.

  • Je draagt graag een steentje bij aan het welzijn van anderen
  • Je bent geduldig en hebt belangstelling voor oudere mensen
  • Je bent bereid tot samenwerking en overleg

Wat bieden wij?

Het allermooiste dat wij jou kunnen bieden is een goed gevoel. Je hebt echt het verschil kunnen maken in het leven van een oudere die in het verpleeghuis woont, en dat doet je goed! Verder bieden we je:

  • een boeiende taak en leuke collega's
  • scholings- en ontmoetingsbijeenkomsten met andere vrijwilligers
  • een collectieve WA-verzekering en een collectieve ongevallenverzekering tijdens het vrijwilligerswerk
  • reiskostenvergoeding