Als leerling aan de slag bij Liemerije

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een beroepsopleiding bij Liemerije!

Wat is er mogelijk?

Bij Liemerije kun je instromen voor de driejarige opleiding Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (VIG). Het is dan belangrijk is dat en dat je je herkent in onze kernkwaliteiten Samen doen, Gewoon doen en Goed doen.

Tijdens de driejarige opleiding combineer je leren en werken. Wat je op school leert, breng je meteen in de praktijk. Je wordt hierbij begeleid door een werkbegeleider van Liemerije. Gedurende de opleiding werk je op verschillende afdelingen.

Wat is van belang?

  • Je hebt minimaal een diploma VMBO Kader, GL of TL of Helpende (MBO 2)
  • Je wilt jezelf verder ontwikkelen en je loopbaan binnen de zorg voortzetten
  • Je herkent je in onze kernkwaliteiten: Samen doen, Gewoon doen en Goed doen

Wat bieden wij jou?

  • Je opleiding en boeken worden betaald
  • Leerlingsalaris

Wat doet een woonbegeleider?

Je bent samen met je team verantwoordelijk voor het verlenen van de zorg aan de bewoner. Je bent eerste aanspreekpunt, coördineert, verzorgt, begeleidt en verricht medisch-verpleegtechnische handelingen, zoals bijvoorbeeld medicatie delen, injecteren, bloeddruk meten e.d. Een belangrijk deel van de functie is het verlenen van de basiszorg zoals het begeleiden van de bewoners bij hun persoonlijke verzorging (wassen, aankleden etc.).

Hou onze site goed in de gaten, zodat je direct kunt solliciteren als de vacature er is! Regelmatig hebben wij vacatures voor leerlingen.

Kom je uit een andere sector en werk je al op MBO 3 niveau? Dan is ons zij-instroomprogramma wellicht wat voor jou.