Dit zijn wij

Missie

Bij Liemerije geven we de meest mensgerichte zorg. Dat daagt ons uit om elke dag een stap extra te zetten voor bewoners, cliënten en elkaar. De passie om dat voor elkaar te krijgen bruist bij al onze mensen.

Visie

Mensgerichte zorg is voor iedereen anders. Daarom hebben we oog voor de mens achter de mens. Omringen we bewoners en cliënten met oprechte aandacht, betrokkenheid en respect voor ieders persoonlijke wensen, behoeften en manier van leven.

Dat kan alleen als we ook goed voor onszelf en elkaar zorgen. Door naar elkaar te luisteren en open te staan voor elkaars meningen en verschillen. We leren van elkaar, we doen wat nodig is en kijken wat nog beter kan. Dit is de basis van onze mensgerichte zorg. En daar worden bewoners, cliënten, naasten, medewerkers en vrijwilligers blij van!

Onze kernwaarden

Onze vier kernwaarden beschrijven wie we zijn, wat ons drijft en hoe we ons werk (willen) doen. Ze typeren onze organisatie en geven Liemerije een eigen, onderscheidende identiteit.

Passie

Bij Liemerije voelt iedereen de passie en drive om bewoners en cliënten de meest mensgerichte zorg te geven. De positieve energie die daarvan uitgaat, is voelbaar binnen heel Liemerije.

Ontwikkelingsgericht

Samen blijven we leren en vernieuwen. Zo maken we de zorg die we verlenen steeds beter. Dat doen we door naar elkaar te luisteren, elkaar vragen te stellen en van elkaar te leren. Door iedere dag te doen wat nodig is, successen te vieren en daarnaast te kijken wat nog beter kan. Want dat is voor ons de basis om samen te groeien.

Betrokken

Samen zijn we Liemerije. We zijn betrokken en hebben oprechte aandacht voor elkaar. We hebben oog voor de mens achter de mens. We doen het samen en in verbinding met elkaar.

Professioneel

We zijn professionals met expertise en ervaring, die bijdragen aan de beste zorg voor bewoners en cliënten. Met de kennis en kunde van elke medewerker en vrijwilliger van Liemerije maken wij het verschil.

Terug naar de vacatures