Ouder Verzorger

Werken met echte aandacht

Kom jij ons team versterken?

Kies jouw functie

Leuk dat je er bent! Bij Liemerije leveren wij met een team van bijna 1500 vakgenoten en vrijwilligers, de best mogelijke zorg met echte aandacht voor bewoners en cliënten. Dat vinden wij niet alleen belangrijk, het levert ons ook veel plezier en energie op. Wil jij hier ook deel van uitmaken? We hebben mooie vacatures openstaan voor onze verschillende locaties. Wees welkom!

Onze vacatures voor (assistent) woonbegeleider

Assistent Woonbegeleider Ochtenddiensten locatie Zevenaar (De Esdoorn)

Zevenaar
Wil je graag met een glimlach naar het werk? En krijg je dat onder andere door een organisatie waarbij persoonlijke aandacht centraal staat? Heb je minimaal een diploma MBO-Helpende en wil je graag werken op een somatische afdeling? Ben je inzetbaar voor diensten in de ochtend? Een baan die je goed kan combineren met je privé leven? Of wanneer je met vervroegd pensioen bent? We gaan graag het gesprek met je aan en lees snel verder! De tijden zijn in overleg bespreekbaar.
Max. 16 uur
Jaarcontract
Mbo 2 - Helpende
Bekijk vacature

Verzorgende IG - doorlopende werving

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Vind je het belangrijk om waardevolle zorgmomenten te creëren bij ouderen en wil je graag werken in een mensgerichte organisatie met een platte organisatiestructuur? Sta je ook nog eens stevig in je schoenen, ben je flexibel inzetbaar en positief kritisch? Wij komen graag in contact met Verzorgenden IG (vanaf 16 uur per week). Op dit moment hebben we vacatures op verschillende afdelingen binnen Liemerije. Heb je interesse? We komen graag in contact met jou! Reageer op deze vacature en dan kijken we wat wij voor elkaar kunnen betekenen.
vanaf 16 uur
Onbepaalde tijd
MBO-3 Verzorgende IG
Bekijk vacature

Verzorgende IG de Beuk

Zevenaar
Ben jij een gediplomeerd Verzorgende IG, sta je stevig in je schoenen en wil jij met je warme karakter en kritische blik de beste zorg voor ouderen met een psychiatrische zorgvraag leveren? Solliciteer dan op deze uitdagende vacature Verzorgende IG op afdeling de Beuk!
28 uur, in overleg bespreekbaar
Onbepaalde tijd
MBO-3 Verzorgende IG
Bekijk vacature

Verzorgende IG de Iep Zevenaar

Zevenaar
Heb je een diploma Verzorgende IG en wil je werken in een organisatie waarin persoonlijke aandacht en belevingsgerichte zorg centraal staan? Heb je affiniteit met de doelgroep psychogeriatrische zorg en wil je daarnaast deel uitmaken van een gedreven zorgteam met veel gezelligheid en inspiratie? Vind jij het interessant om je tijdelijk aan een afdeling te verbinden en zo uiteindelijk meerdere afdelingen/doelgroepen binnen Liemerije te zien? Dan ben jij de match met afdeling de Iep!
Vanaf 16 uur bespreekbaar
Onbepaalde tijd
MBO-3 Verzorgende IG
Bekijk vacature

Verzorgende IG de Meridiaan (PG)

Westervoort
Ben jij net afgestudeerd of heb je al ervaring opgedaan als Verzorgende IG en zoek je een inspirerende en uitdagende werkplek? Ben je bereid om alle diensten te werken, zowel dag-nacht als in de weekenden? Sta je ook nog eens stevig in je schoenen , ben je positief kritisch en heb je affiniteit met de PG doelgroep? Dan heeft de Meridiaan wellicht een passende plek voor jou! Ben je al enthousiast? Lees dan snel verder, want er is nog meer waar je blij van gaat worden!
24 uur, in overleg
Onbepaalde tijd
MBO-3 Verzorgende Ig
Bekijk vacature

Verzorgende IG de Peppel

Zevenaar
Wil je graag werken in een organisatie waarin persoonlijke aandacht centraal staat? Ben jij net afgestudeerd of heb je al ervaring opgedaan als Verzorgende IG en zoek je een gezellige, inspirerende en uitdagende werkplek? En heeft een somatische afdeling jouw voorkeur? Dan heeft afdeling de Peppel wellicht een passende plek voor jou! Ben je al enthousiast? Lees dan snel verder, want er is nog meer waar je blij van gaat worden!
16-36 in overleg bespreekbaar
Onbepaalde tijd
MBO-3 Verzorgende IG
Bekijk vacature

Verzorgende IG Hamerstaete PG

Westervoort
Ben je een gediplomeerd Verzorgende IG en wil je graag werken in een kleinschalige woonvoorziening waar belevingsgerichte zorg centraal staat? Zoek je een baan waarvoor je echt warm loopt en écht het verschil kan maken? Ben je ambitieus, positief kritisch en werk je graag in een warme én mensgerichte zorgomgeving? Heb je daarnaast affiniteit met bewoners met een psychogeriatrische achtergrond? Stop dan met zoeken, want dan hebben wij de vacature voor jou bij Hamerstaete (PG) in Westervoort!
28 uur, in overleg
Onbepaalde tijd
MBO-3 Verzorgende IG
Bekijk vacature

Verzorgende IG Liemerije Allee

Zevenaar
Ben jij een verzorgende IG en zoek je een nieuwe uitdaging in het werk? Ligt je hart bij de ouderenzorg en past de dynamiek van een tijdelijk verblijf voor cliënten ook bij je? Ben je naast een warme persoonlijkheid ook resultaatgericht en heb je de ambitie om cliënten zo snel mogelijk volgens plan te laten herstellen? Past dit bij jou? Lees dan snel verder, want Liemerije Allee zoekt op korte termijn een Verzorgende IG voor 24 uur per week.
24 uur, uren in overleg
onbepaalde tijd
MBO-3 Verzorgende IG
Bekijk vacature

Verzorgende IG somatiek Hamerstaete

Westervoort
Ben je een gediplomeerd Verzorgende IG en wil je graag werken in een kleinschalige woonvoorziening waar belevingsgerichte zorg centraal staat? Zoek je een baan waarvoor je echt warm loopt en écht het verschil kan maken? Ben je ambitieus, positief kritisch en werk je graag in een warme en mensgerichte zorgomgeving? Heb je daarnaast affiniteit met de somatische doelgroep? Stop dan met zoeken, want dan hebben wij de vacature voor jou bij Hamerstaete (somatiek) in Westervoort!
20 tot 28 uur
Onbepaalde tijd
MBO-3 Verzorgende IG
Bekijk vacature

Verzorgenden IG de Esdoorn

Zevenaar
Ben je een Verzorgende IG en op zoek naar een nieuwe uitdaging in de ouderenzorg? Zoek je een gezellige, inspirerende en uitdagende werkplek en heeft somatische zorg je voorkeur? Dan hebben wij wellicht op afdeling de Esdoorn in Zevenaar een passende plek voor jou! Wij zijn op korte termijn op zoek naar 2 Verzorgenden IG die afdeling de Esdoorn komen versterken!
24 uur, uren in overleg
Onbepaalde tijd
MBO-3 Verzorgende IG
Bekijk vacature

Onze vacatures voor verpleegkundige

Verpleegkundige De Eik

Zevenaar
Ben jij een gediplomeerd verpleegkundige die met zijn/haar coachvaardigheden, warme karakter en kritische blik het team van De Eik wil versterken? Heb jij affiniteit met de PG doelgroep? Wil je werken in een organisatie waar persoonlijke aandacht en belevingsgerichte zorg centraal staat? Dan is er een match! Past dit bij jou? Dan ben jij de verpleegkundige voor De Eik!
In overleg bespreekbaar
Onbepaalde tijd
MBO 4-Verpleegkunde
Bekijk vacature

Verpleegkundige de Meridiaan PG

Westervoort
Wil jij graag een nieuwe uitdaging aan gaan? Een baan waar je bijdraagt aan de beste zorg voor ouderen met een psychogeriatrische zorgvraag? Waar je kunt werken met échte aandacht? Ben jij een gediplomeerd verpleegkundige die met zijn/haar coachvaardigheden, warme karakter en kritische blik aan het team van Meridiaan PG wil sluiten? Dan is de functie als verpleegkundige bij de Meridiaan echt iets voor jou!
24-28, in overleg
1 jaar met de intentie tot onbepaalde tijd
MBO-4 Verpleegkunde
Bekijk vacature

Verpleegkundige Heukelumshof somatiek

Pannerden
Ben jij een gediplomeerd verpleegkundige die met zijn/haar coachvaardigheden, warme karakter en kritische blik het team van Heukelumshof somatiek wil versterken? Heb jij affiniteit met de somatische zorgvraag én wil je werken met echte aandacht? Past dit bij jou? Dan ben jij de verpleegkundige voor Heukelumshof somatiek!
24 uur
1 jaar, met de intentie tot verlenging
MBO-4 Verpleegkunde
Bekijk vacature

Verpleegkundige somatiek Hamerstaete

Westervoort
Wil jij graag een nieuwe uitdaging aan gaan? Ben jij een gediplomeerd verpleegkundige die met zijn/haar coachvaardigheden, warme karakter en kritische blik aan het team van Hamerstaete somatiek wil sluiten? Draag jij bij aan de beste zorg voor ouderen met een somatische zorgvraag én wil je werken met echte aandacht? Dan is de functie als verpleegkundige bij Hamerstaete somatiek echt iets voor jou!
28 - 32 uur
1 jaar, met de intentie tot onbepaalde tijd
MBO-4 Verpleegkunde
Bekijk vacature

Op dit moment hebben we helaas geen plaats voor nieuwe zij-instromers. Gelukkig zijn er regelmatig vacatures. Dus houd onze website in de gaten!

Op dit moment hebben we helaas geen plaats voor nieuwe leerlingen. Gelukkig zijn er regelmatig nieuwe vacatures. Dus houd de website in de gaten.

Onze vacatures voor vrijwilliger

Een beetje gezelligheid maakt het leven de moeite waard. Dat geldt zeker voor onze bewoners.
Als vrijwilliger kun je van grote betekenis zijn in het leven van een oudere die in een verpleeghuis woont!

Vrijwilligerswerk Didam

Didam
Hulp van vrijwilligers is voor ons en onze bewoners/cliënten heel waardevol en onmisbaar. Wij zijn op zoek naar verschillende vrijwilligers voor onze diverse afdelingen in Meulenvelden Didam!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Duiven

Duiven
Maak ook het verschil in het leven van onze bewoners! Wij zoeken voor Droostaete in Duiven nog diverse vrijwilligers!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Pannerden

Pannerden
Wil jij ook het verschil maken in het leven van onze bewoners? We zijn op zoek naar verschillende vrijwilligers voor onze locatie Heukelumshof in Pannerden!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Tolkamer

Tolkamer
Wil jij zorgen voor een beetje gezelligheid voor onze bewoners/cliënten? We zijn voor onze afdeling Dijkzicht in Tolkamer op zoek naar diverse vrijwilligers!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Westervoort

Westervoort
Vrijwilligers zijn voor ons heel waardevol en onmisbaar! Voor onze locaties in Westervoort (Meridiaan en Hamerstaete) hebben we diverse vrijwilligersvacatures openstaan!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Zevenaar

Zevenaar
Als vrijwilliger kun je echt het verschil maken in het leven van een oudere die in het verpleeghuis woont. Voor diverse afdelingen van onze locatie in Zevenaar zijn we op zoek naar verschillende vrijwilligers!
Bekijk vacature

Onze vacatures voor behandelaar

Basispsycholoog (24-32 uur)

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Heb jij liefde voor het vak psychologie en hart voor de ouderenzorg? Ben jij empathisch, flexibel, proactief en kun je creatief en overstijgend denken?Dan is dit de functie die je zoekt!
24-32 uur
1 jaar, met de intentie tot onbepaalde tijd
WO
Bekijk vacature

Fysiotherapeut (oproep)

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Ben je een fysiotherapeut en zoek je een passende uitdaging waarbij je ervaring op kunt doen? Of heb je je sporen als fysiotherapeut al verdiend en wil je je kennis en vaardigheden inzetten bij Liemerije? Wij zijn op zoek naar meerdere gedreven fysiotherapeuten met liefde voor het vak, die op oproepbasis deskundige zorg willen bieden.Ben je nieuwsgierig geworden naar het werken als fysiotherapeut bij Liemerije? Lees dan snel verder!
0-uren
1 jaar, met de intentie tot verlenging.
HBO fysiotherapie
Bekijk vacature

Fysiotherapeut aangesloten bij ParkinsonNet

Zevenaar
Ben je een fysiotherapeut en zoek je een passende uitdaging waarbij je ervaring op kunt doen? Of heb je je sporen als fysiotherapeut al verdiend en wil je je kennis en vaardigheden inzetten bij Liemerije? Ben je aangesloten bij ParkinsonNet?Wij zijn op zoek naar meerdere gedreven fysiotherapeuten die zijn aangesloten bij ParkinsonNet met liefde voor het vak, die deskundige zorg willen bieden. Ben je nieuwsgierig geworden naar het werken als fysiotherapeut bij Liemerije? Lees dan snel verder!
Flexibel op oproepbasis
1 jaar met de intentie tot verlenging
Hbo Fysiotherapie, aangesloten bij Parkinson net
Bekijk vacature

GZ psycholoog

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Heb jij liefde voor het vak psychologie en hart voor de ouderenzorg? Ben jij empathisch, flexibel, proactief en kun je creatief en overstijgend denken?
vanaf 24 uur
Onbepaalde tijd
WO
Bekijk vacature
Mogen we jou niet missen? Stuur ons een open solicitatie en wellicht maken we binnenkort kennis.
Marleen Geurts W
Vragen over werken bij Liemerije? Bel 088-0441999

Over Liemerije

De beste zorg op maat
Ouder Verzorger2 overlay

Wij van Liemerije leveren de beste mogelijke zorg aan de bewoners en cliënten. Wat dat is? Zoveel mogelijk zorg op maat, passend bij de persoon en met echte aandacht. Niet voor niets hebben we het PREZO-keurmerk ontvangen.

  • Werk samen met een fijn team
  • Ga zelfstandig aan de slag
  • Zoek verdieping met een cursus of opleiding
  • Werk met echte aandacht
Bekijk ons ook op