Ouder Verzorger

Werken met echte aandacht

Kom jij ons team versterken?

Kies jouw functie

Leuk dat je er bent! Bij Liemerije leveren wij met een team van bijna 1500 vakgenoten en vrijwilligers, de best mogelijke zorg met echte aandacht voor bewoners en cliënten. Dat vinden wij niet alleen belangrijk, het levert ons ook veel plezier en energie op. Wil jij hier ook deel van uitmaken? We hebben mooie vacatures openstaan voor onze verschillende locaties. Wees welkom!

Onze vacatures voor (assistent) woonbegeleider

Assistent woonbegeleider Heukelumshof PG (dag- en nachtdiensten)

Pannerden
Heb jij een afgeronde opleiding Mbo-2 Helpende? Ben je 24 uur per week beschikbaar, heb je affiniteit met Psychogeriatrie en ben je bereid om naast dag- ook nachtdiensten te werken? Wil jij deel uitmaken van een enthousiast en gedreven zorgteam, jezelf blijven ontwikkelen én bijdragen aan het welzijn en welbevinden van ouderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
24 uur
1 jaar, met de intentie tot verlenging.
MBO-2 Helpende
Bekijk vacature

Verzorgende IG - doorlopende werving

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Vind je het belangrijk om waardevolle zorgmomenten te creëren bij ouderen en wil je graag werken in een mensgerichte organisatie met een platte organisatiestructuur? Sta je ook nog eens stevig in je schoenen, ben je flexibel inzetbaar en positief kritisch? Wij komen graag in contact met Verzorgenden IG (vanaf 16 uur per week). Op dit moment hebben we vacatures op verschillende afdelingen binnen Liemerije. Heb je interesse? We komen graag in contact met jou! Reageer op deze vacature en dan kijken we wat wij voor elkaar kunnen betekenen.
vanaf 16 uur
Onbepaalde tijd
MBO-3 Verzorgende IG
Bekijk vacature

Verzorgende IG de Esdoorn

Zevenaar
Ben je net afgestudeerd óf ben je al een ervaren Verzorgende IG en op zoek naar een nieuwe uitdaging in de ouderenzorg? Zoek je een gezellige, inspirerende en uitdagende werkplek? Heeft somatische zorg je voorkeur? Dan hebben wij wellicht op afdeling de Esdoorn in Zevenaar een passende plek voor jou! Ben je al enthousiast? Lees dan snel verder, want er is nog meer waar je blij van gaat worden.
vanaf 16 uur, bij voorkeur 24 uur
Onbepaalde tijd
MBO-3 Verzorgende IG
Bekijk vacature

Verzorgende IG de Meridiaan PG

Westervoort
Ben jij net afgestudeerd of heb je al ervaring opgedaan als Verzorgende IG en zoek je een inspirerende en uitdagende werkplek? Ben je bereid om alle diensten te werken, zowel dag-nacht als in de weekenden? Sta je ook nog eens stevig in je schoenen, ben je positief kritisch en heb je affiniteit met de PG doelgroep? Dan heeft de Meridiaan wellicht een passende plek voor jou! Ben je al enthousiast? Lees dan snel verder, want er is nog meer waar je blij van gaat worden!
vanaf 16 uur, meer uren in overleg
onbepaalde tijd
MBO-3 Verzorgende IG
Bekijk vacature

Verzorgende IG Diemzicht PG

Didam
Ben jij een gediplomeerd Verzorgende IG en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je graag werken op een locatie met gemoedelijke sfeer en doe-maar-gewoon mentaliteit en ben je bereid om alle diensten te werken, zowel dag-nacht als in de weekenden? Sta je ook nog eens stevig in je schoenen, ben je flexibel inzetbaar en positief kritisch en heb je affiniteit met de PG doelgroep? Ben je al enthousiast? Lees dan snel verder, want er is nog meer waar je blij van gaat worden!
vanaf 16 uur, in overleg
onbepaalde tijd
MBO-3 Verzorgende IG
Bekijk vacature

Verzorgende IG Dijkzicht

Tolkamer
Ben jij een Verzorgende IG en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aan onze prachtige locatie aan de Rijndijk, waar een gezellige en doe-maar-gewoon mentaliteit centraal staat, kun jij iets betekenen voor de ouderen met een PG achtergrond. Sta jij stevig in je schoenen, ben je flexibel inzetbaar, positief kritisch, maar ben je vooral enthousiast en mensgericht? Dan ben jij de juiste persoon voor Dijkzicht!
vanaf 20 uur, meer uren in overleg
Onbepaalde tijd
MBO-3 Verzorgende IG
Bekijk vacature

Verzorgende IG Hamerstaete somatiek

Westervoort
Ben je een gediplomeerd Verzorgende IG en wil je graag werken in een kleinschalige woonvoorziening waar belevingsgerichte zorg centraal staat? Zoek je een baan waarvoor je echt warm loopt en écht het verschil kan maken? Ben je ambitieus, positief kritisch en werk je graag in een warme en mensgerichte zorgomgeving? Heb je daarnaast affiniteit met de somatische doelgroep? Stop dan met zoeken, want dan hebben wij de vacature voor jou bij Hamerstaete (somatiek) in Westervoort!
vanaf 16 uur, meer uren is mogelijk
Onbepaalde tijd
MBO-3 Verzorgende IG
Bekijk vacature

Verzorgende IG Liemerije Allee

Zevenaar
Ben jij een verzorgende IG en zoek je een nieuwe uitdaging in het werk? Ligt je hart bij de ouderenzorg en past de dynamiek van een tijdelijk verblijf voor cliënten ook bij je? Ben je naast een warme persoonlijkheid ook resultaatgericht en heb je de ambitie om cliënten zo snel mogelijk volgens plan te laten herstellen? Past dit bij jou? Lees dan snel verder, want Liemerije Allee zoekt op korte termijn een Verzorgende IG voor 24-28 uur per week.
24-28 uur, in overleg
Onbepaalde tijd
MBO-3 Verzorgende IG
Bekijk vacature

Verzorgende IG Tesma PG

Didam
Ben jij een gediplomeerd Verzorgende IG en wil je werken op een locatie in Didam met gemoedelijke sfeer en een doe-maar- gewoon mentaliteit? Sta je stevig in je schoenen, ben je flexibel inzetbaar, positief kritisch en heb je affiniteit met de PG doelgroep? Ben je al enthousiast? Reageer dan op deze vacature!
vanaf 16 uur, in overleg
Onbepaalde tijd
MBO-3 Verzorgende IG
Bekijk vacature

Op dit moment hebben we helaas geen plaats voor nieuwe zij-instromers. Gelukkig zijn er regelmatig vacatures. Dus houd onze website in de gaten!

Op dit moment hebben we helaas geen plaats voor nieuwe leerlingen. Gelukkig zijn er regelmatig nieuwe vacatures. Dus houd de website in de gaten.

Onze vacatures voor vrijwilliger

Een beetje gezelligheid maakt het leven de moeite waard. Dat geldt zeker voor onze bewoners.
Als vrijwilliger kun je van grote betekenis zijn in het leven van een oudere die in een verpleeghuis woont!

Vrijwilligerswerk Didam

Didam
Hulp van vrijwilligers is voor ons en onze bewoners/cliënten heel waardevol en onmisbaar. Wij zijn op zoek naar verschillende vrijwilligers voor onze diverse afdelingen in Meulenvelden Didam!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Duiven

Duiven
Maak ook het verschil in het leven van onze bewoners! Wij zoeken voor Droostaete in Duiven nog diverse vrijwilligers!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Pannerden

Pannerden
Wil jij ook het verschil maken in het leven van onze bewoners? We zijn op zoek naar verschillende vrijwilligers voor onze locatie Heukelumshof in Pannerden!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Tolkamer

Tolkamer
Wil jij zorgen voor een beetje gezelligheid voor onze bewoners/cliënten? We zijn voor onze afdeling Dijkzicht in Tolkamer op zoek naar diverse vrijwilligers!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Westervoort

Westervoort
Vrijwilligers zijn voor ons heel waardevol en onmisbaar! Voor onze locaties in Westervoort (Meridiaan en Hamerstaete) hebben we diverse vrijwilligersvacatures openstaan!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Zevenaar

Zevenaar
Als vrijwilliger kun je echt het verschil maken in het leven van een oudere die in het verpleeghuis woont. Voor diverse afdelingen van onze locatie in Zevenaar zijn we op zoek naar verschillende vrijwilligers!
Bekijk vacature

Onze vacatures voor behandelaar

Basispsycholoog (24-32 uur)

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Heb jij liefde voor het vak psychologie en hart voor de ouderenzorg? Ben jij empathisch, flexibel, proactief en kun je creatief en overstijgend denken?Dan is dit de functie die je zoekt!
24-32 uur
1 jaar, met de intentie tot onbepaalde tijd
WO
Bekijk vacature

Bewegingsagoog (oproep)

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Ben jij een onderzoeker, behandelaar, begeleider en organisator in één? En heb je altijd oog voor de cliënt? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bewegingsagoog met liefde voor het vak en de doelgroep, die op oproepbasis, deskundige zorg wil bieden.
0-uren
1 jaar, met de intentie tot verlenging
MBO-4 niveau, richting Bewegingsagoog of CIOS
Bekijk vacature

Fysiotherapeut (oproep)

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Ben je een fysiotherapeut en zoek je een passende uitdaging waarbij je ervaring op kunt doen? Of heb je je sporen als fysiotherapeut al verdiend en wil je je kennis en vaardigheden inzetten bij Liemerije? Wij zijn op zoek naar meerdere gedreven fysiotherapeuten met liefde voor het vak, die op oproepbasis deskundige zorg willen bieden.Ben je nieuwsgierig geworden naar het werken als fysiotherapeut bij Liemerije? Lees dan snel verder!
0-uren
1 jaar, met de intentie tot verlenging.
HBO fysiotherapie
Bekijk vacature

GZ psycholoog

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Heb jij liefde voor het vak psychologie en hart voor de ouderenzorg? Ben jij empathisch, flexibel, proactief en kun je creatief en overstijgend denken?
vanaf 24 uur
Onbepaalde tijd
WO
Bekijk vacature

Onze vacatures voor overig

Interieurverzorger Droostaete

Duiven
Ben jij een persoon met hart voor de schoonmaak en zorg? Steek jij graag de handen uit de mouwen, heb je oog voor detail en ben je ook nog eens 12 uur én flexibel inzetbaar? Spreekt dit je aan? Wij zoeken, op korte termijn, een interieurverzorger voor gemiddeld 12 uur per week voor locatie Droostaete in Duiven.
12 uur
1 jaar
Bekijk vacature

Teamcoördinator

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Ben jij de signalerende spin in het web die de verbinding houdt met je collega’s en het management? Stel jij collega’s op hun gemak, hou je ze een spiegel voor en stimuleer jij reflectief vermogen? En doe jij dit op zo’n manier dat het gewaardeerd wordt? Ben jij de laagdrempelige coach die een goed voorbeeld is van mensgericht werken en zet je alles op alles dat je collega’s zich gezien en gewaardeerd voelen? Dan ben jij de teamcoördinator die wij zoeken!
24-36 uur
jaar, met de intentie tot onbepaalde tijd
mbo werk-en denk niveau, aangevuld met kennis van coaching
Bekijk vacature

Teamleider Advies- en behandelcentrum

Zevenaar
Ben jij een inspirerende en verbindende manager die met zijn of haar enthousiasme het beste in teams en individuen naar boven kan halen? Heb jij kennis van de zorgverzekeringswet en financiële stromen in de eerstelijns zorg? Ben je een netwerker, versterk je de samenwerking, heb je oog voor ontwikkeling en verbeteringen en denk je in mogelijkheden? Dan ben jij de teamleider Advies- en behandelcentrum die we zoeken!
36 uur
1 jaar met de intentie tot onbepaalde tijd
kennis op hbo-niveau, aangevuld met een managementopleiding (post-hbo)
Bekijk vacature

Vakantiekrachten interieurverzorging

Zevenaar, Westervoort, Duiven
Heb je tijd én zin in leuk werk met een goed salaris? Steek jij graag de handen uit de mouwen, heb je oog voor detail en een opgeruimd karakter en ben jij flexibel inzetbaar? Liemerije zoekt op korte termijn medewerkers met hart voor de schoonmaak en zorg. Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder!
oproep
tot 1 oktober 2021
Bekijk vacature
Marleen Geurts W
Vragen over werken bij Liemerije? Bel 088-0441999

Over Liemerije

De beste zorg op maat
Ouder Verzorger2 overlay

Wij van Liemerije leveren de beste mogelijke zorg aan de bewoners en cliënten. Wat dat is? Zoveel mogelijk zorg op maat, passend bij de persoon en met echte aandacht. Niet voor niets hebben we het PREZO-keurmerk ontvangen.

  • Werk samen met een fijn team
  • Ga zelfstandig aan de slag
  • Zoek verdieping met een cursus of opleiding
  • Werk met echte aandacht
Bekijk ons ook op