Ouder Verzorger

Werken met echte aandacht

Kom jij ons team versterken?

Kies jouw functie

Leuk dat je er bent! Bij Liemerije leveren wij met een team van bijna 1500 vakgenoten en vrijwilligers, de best mogelijke zorg met echte aandacht voor bewoners en cliënten. Dat vinden wij niet alleen belangrijk, het levert ons ook veel plezier en energie op. Wil jij hier ook deel van uitmaken? We hebben mooie vacatures openstaan voor onze verschillende locaties. Wees welkom!

Onze vacatures voor (assistent) woonbegeleider

Woonbegeleider

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Werken aan het water in het idyllische Tolkamer of elders in de landelijke omgeving van de Liemers? Pak nu de kans om je verder te ontwikkelen als zorgprofessional binnen een warme, lerende organisatie. Word woonbegeleider bij Liemerije! Je hebt affiniteit met ouderen en je draagt graag bij aan een zo goed mogelijke kwaliteit van leven van cliënten en bewoners. Het onderhouden van contacten met familie, artsen en vrijwilligers geeft je energie. Daarnaast begeleid en coach je nieuwe medewerkers, leerlingen en stagiaires. Wat je werk verder leuk maakt?
in overleg
onbepaalde tijd
MBO-3, richting Zorg
Bekijk vacature

Woonbegeleider afdeling de Esdoorn

Zevenaar
Heb jij een warme persoonlijkheid en zie jij het als een uitdaging om de Esdoorn verder te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! We bieden je meteen een contract voor onbepaalde tijd. Op de Esdoorn wonen 24 ouderen met lichamelijke problemen. Er zijn drie huiskamers, waarvan er een speciaal is ingericht voor mensen met de ziekte van Parkinson. Hier bouwen medewerkers en behandelaars de expertise rondom Parkinson verder uit.
In overleg
Onbepaalde tijd
MBO-3, richting Zorg
Bekijk vacature

Woonbegeleider, Hamerstaete (Somatiek)

Westervoort
Ga jij een uitdaging niet uit de weg en weet jij een sfeer te creëren waarin bewoners zich thuis voelen én wil jij jezelf blijven ontwikkelen én bijdragen aan het welzijn en welbevinden van ouderen? Dan zijn wij op zoek naar jou! We bieden je meteen een contract voor onbepaalde tijd. Hamerstaete is een kleinschalige woonvoorziening. De bewoners wonen er veilig en comfortabel in hun appartement. Er wonen 30 ouderen met lichamelijke problemen en 16 met dementie. Kom jij ze begeleiden?
Vanaf 12 uur
Onbepaalde tijd
MBO-3 niveau richting zorg
Bekijk vacature

Woonbegeleider, locatie Dijkzicht

Tolkamer
Wil jij deel uitmaken van een enthousiast en gedreven zorgteam, jezelf blijven ontwikkelen én bijdragen aan het welzijn en welbevinden van ouderen? Dan zijn wij op zoek naar jou! We bieden je meteen een contract voor onbepaalde tijd. Pal aan de Rijndijk, in het mooie Tolkamer ligt Liemerije Dijkzicht. Dijkzicht is een rustige, kleine afdeling waar betrokken en enthousiaste medewerkers en vrijwilligers zorgen voor de beste zorg voor de bewoners. In de drie huiskamers wonen in totaal twintig ouderen met dementie. Er is veel aandacht voor de individuele wensen en behoeften van de bewoners. Het gewone leven wordt zoveel mogelijk voortgezet.
28 uur
Onbepaalde tijd
MBO-3 niveau richting zorg
Bekijk vacature

Op dit moment hebben we geen vacature voor verpleegkundige.
Mogen we jou niet missen?
Stuur ons een open solicitatie en wellicht maken we binnenkort kennis.

Op dit moment hebben we helaas geen plaats voor nieuwe zij-instromers. Gelukkig zijn er regelmatig vacatures. Dus houd onze website in de gaten!

Op dit moment hebben we helaas geen plaats voor nieuwe leerlingen. Gelukkig zijn er regelmatig nieuwe vacatures. Dus houd de website in de gaten.

Onze vacatures voor vrijwilliger

Een beetje gezelligheid maakt het leven de moeite waard. Dat geldt zeker voor onze bewoners.
Als vrijwilliger kun je van grote betekenis zijn in het leven van een oudere die in een verpleeghuis woont!

Vrijwilligerswerk Didam

Didam
Hulp van vrijwilligers is voor ons en onze bewoners/cliënten heel waardevol en onmisbaar. Wij zijn op zoek naar verschillende vrijwilligers voor onze diverse afdelingen in Meulenvelden Didam!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Duiven

Duiven
Maak ook het verschil in het leven van onze bewoners! Wij zoeken voor Droostaete in Duiven nog diverse vrijwilligers!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Pannerden

Pannerden
Wil jij ook het verschil maken in het leven van onze bewoners? We zijn op zoek naar verschillende vrijwilligers voor onze locatie Heukelumshof in Pannerden!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Tolkamer

Tolkamer
Wil jij zorgen voor een beetje gezelligheid voor onze bewoners/cliënten? We zijn voor onze afdeling Dijkzicht in Tolkamer op zoek naar diverse vrijwilligers!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Westervoort

Westervoort
Vrijwilligers zijn voor ons heel waardevol en onmisbaar! Voor onze locaties in Westervoort (Meridiaan en Hamerstaete) hebben we diverse vrijwilligersvacatures openstaan!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Zevenaar

Zevenaar
Als vrijwilliger kun je echt het verschil maken in het leven van een oudere die in het verpleeghuis woont. Voor diverse afdelingen van onze locatie in Zevenaar zijn we op zoek naar verschillende vrijwilligers!
Bekijk vacature
Marleen Geurts W
Vragen over werken bij Liemerije? Bel 088-0441999

Over Liemerije

De beste zorg op maat
Ouder Verzorger2 overlay

Wij van Liemerije leveren de beste mogelijke zorg aan de bewoners en cliënten. Wat dat is? Zoveel mogelijk zorg op maat, passend bij de persoon en met echte aandacht. Niet voor niets hebben we het PREZO-keurmerk ontvangen.

  • Werk samen met een fijn team
  • Ga zelfstandig aan de slag
  • Zoek verdieping met een cursus of opleiding
  • Werk met echte aandacht
Bekijk ons ook op