Header 1920x600

Werken met echte aandacht

Kom jij ons team versterken?

Kies jouw functie

Leuk dat je er bent! Bij Liemerije leveren wij met een team van bijna 1100 medewerkers en 500 vrijwilligers de best mogelijke zorg met echte aandacht voor bewoners en cliënten. Dat vinden wij niet alleen belangrijk, het levert ons ook veel plezier en energie op. Wil jij hier ook deel van uitmaken? We hebben mooie vacatures openstaan voor onze verschillende locaties. Wees welkom!

Onze vacatures voor verzorgende ig

Verzorgenden IG Dijkzicht PG

Tolkamer
Ben jij een Verzorgende IG en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aan onze prachtige locatie aan de Rijndijk, waar een gezellige en doe-maar-gewoon mentaliteit centraal staat, kun jij iets betekenen voor de ouderen met een PG-achtergrond. Sta jij stevig in je schoenen, ben je flexibel inzetbaar, positief kritisch, maar ben je vooral enthousiast en mensgericht? Dan ben jij de juiste persoon voor Dijkzicht!
18 uur, in overleg
onbepaalde tijd
MBO-3 Verzorgende IG
FWG 40 CAO VVT
Bekijk vacature

Verzorgende IG Liemerije Allee

Zevenaar
Ben jij een verzorgende IG en zoek je een nieuwe uitdaging in het werk? Ligt je hart bij de ouderenzorg en past de dynamiek van een tijdelijk verblijf voor cliënten ook bij je? Ben je naast een warme persoonlijkheid ook resultaatgericht en heb je de ambitie om cliënten zo snel mogelijk volgens plan te laten herstellen? Past dit bij jou? Lees dan snel verder, want Liemerije Allee zoekt, op korte termijn, een Verzorgende IG!
24 uur, in overleg
Onbepaalde tijd
Mbo-3 Verzorgende IG
FWG 40 (CAO VVT)
Bekijk vacature

Verzorgende IG de Eik

Zevenaar
Ben jij net afgestudeerd of heb je al ervaring opgedaan als Verzorgende IG en zoek je een inspirerende en uitdagende werkplek in een lerende organisatie? Ben je bereid om alle diensten te werken, zowel dag- nacht als in de weekenden? Sta je ook nog eens stevig in je schoenen, ben je positief kritisch en heb je affiniteit met de PG doelgroep? Dan heeft afdeling de Eik in Zevenaar een passende plek voor jou! Ben je al enthousiast? Lees dan snel verder, want er is nog meer waar je blij van gaat worden!
24 uur, in overleg
Onbepaalde tijd
mbo-3 verzorgende IG
FWG 40 (CAO VVT)
Bekijk vacature

Verzorgende IG Hamerstaete PG/somatiek (nachtdiensten)

Westervoort
Ben je in de nacht op je sterkst en op zoek naar een nieuwe uitdaging als Verzorgende IG? Sta je stevig in je schoenen, ben je flexibel inzetbaar, kun je snel schakelen en heb je ook nog eens affiniteit met zowel de somatische als de psychogeriatrische doelgroep? Dan is er een match!
24-28 uur, in overleg
Onbepaalde tijd
MBO-3 Verzorgende IG
FWG 35 CAO VVT
Bekijk vacature

Verzorgende IG Waverlo

Didam
Heb jij minimaal een Mbo niveau 3 diploma verzorgende IG? Heb je een warm hart voor oudere mensen en affiniteit met in de ouderenzorg? Ben je flexibel inzetbaar? Dan gaan we graag met je in gesprek! Als verzorgende IG bij Liemerije kan je écht het verschil maken. Voor de bewoners, je collega's en jezelf! En dan kom je ook nog in FWG 40 te werken!
Vanaf 18 uur
Onbepaalde tijd
Verzorgende IG niveau 3
FWG 40 CAO VVT
Bekijk vacature

Verzorgende IG Liemerije

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Heb jij minimaal een Mbo niveau 3 diploma verzorgende IG? Heb je een warm hart voor oudere mensen en affiniteit met werken met oudere mensen? Ben je flexibel inzetbaar? Dan gaan we graag met je in gesprek! Lees verder wat we je te bieden hebben. Ben je er nog niet aan toe om direct te solliciteren, maar wel nieuwsgierig naar Liemerije als organisatie? Kom dan een keer op langs voor een rondleiding of loop mee op een afdeling om een goed beeld te krijgen van Liemerije Als verzorgende IG bij Liemerije kan je echt het verschil maken. Voor de bewoners/cliënten, je collega's en jezelf!
Vanaf 16 uur per week
Onbepaalde tijd
MBO 3 Verzorgende IG
FWG 40 CAO VVT
Bekijk vacature

Verzorgende IG Droostaete (Somatiek)

Duiven
Ben je een gediplomeerd Verzorgende IG en vind je belevingsgerichte zorg belangrijk? Wil je werken op een locatie met een huiselijke sfeer en vind je het een uitdaging om te werken met ouderen met een somatische achtergrond? 20-24 Uur beschikbaar? Enthousiast? Dan ben jij de persoon die we zoeken voor Droostaete, afdeling de Korenbloem (somatiek).
20-24 uur
Onbepaalde tijd
Mbo niveau 3, Verzorgende IG
FWG 40 CAO VVT
Bekijk vacature

Verzorgende IG Hamerstaete PG

Westervoort
Ben je net afgestudeerd of heb je al ervaring opgedaan als Verzorgende IG en wil je graag werken in een kleinschalige woonvoorziening waar belevingsgerichte zorg centraal staat? Ben je bereid om alle diensten te werken, zowel dag-nacht als weekenden? Ben je ambitieus, positief kritisch en heb je affiniteit met bewoners met een psychogeriatrische achtergrond? Ben je al enthousiast? Lees dan snel verder, want er is nog meer waar je blij van gaat worden!
24 uur, in overleg
Onbepaalde tijd
MBO 3 Verzorgende IG
FWG 40 CAO VVT
Bekijk vacature

ZZP'er Verzorgende IG

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Ben jij verzorgende IG en ZZP’er? En op zoek naar een mooie opdracht binnen de ouderenzorg? Heb je een warm hart voor oudere mensen en affiniteit met werken met oudere mensen? Ben je flexibel inzetbaar? Dan gaan we graag met je in gesprek! Lees verder wat we je te bieden hebben. Als verzorgende IG bij Liemerije kan je echt het verschil maken. Voor de bewoners/cliënten, je collega's en jezelf!
In overleg bespreekbaar
In overleg bespreekbaar
Mbo niveau 3 VIG
Bekijk vacature

Verzorgende IG Hamerstaete somatiek

Westervoort
Ben je gediplomeerd Verzorgende IG en wil je graag werken in een kleinschalige woonvoorziening waar belevingsgerichte zorg centraal staat? Zoek je een baan waarvoor je echt warm loopt en écht het verschil kan maken? Ben je ambitieus, positief kritisch en werk je graag in een warme en mensgerichte zorgomgeving? Heb je daarnaast affiniteit met de somatische doelgroep? Stop dan met zoeken, want dan hebben wij de vacature voor jou bij Hamerstaete (somatiek) in Westervoort!
24 uur
Onbepaalde tijd
MBO-3 Verzorgende IG
FWG 40 CAO VVT
Bekijk vacature

Op dit moment hebben we helaas geen plaats voor nieuwe zij-instromers. Gelukkig zijn er regelmatig vacatures. Dus houd onze website in de gaten!

Op dit moment hebben we helaas geen plaats voor nieuwe leerlingen. Gelukkig zijn er regelmatig nieuwe vacatures. Dus houd de website in de gaten.

Onze vacatures voor vrijwilliger

Een beetje gezelligheid maakt het leven de moeite waard. Dat geldt zeker voor onze bewoners.
Als vrijwilliger kun je van grote betekenis zijn in het leven van een oudere die in een verpleeghuis woont!

Vrijwilligerswerk Didam

Didam
Hulp van vrijwilligers is voor ons en onze bewoners/cliënten heel waardevol en onmisbaar. Wij zijn op zoek naar verschillende vrijwilligers voor onze diverse afdelingen in Meulenvelden Didam!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Zevenaar

Zevenaar
Als vrijwilliger kun je echt het verschil maken in het leven van een oudere die in het verpleeghuis woont. Voor diverse afdelingen van onze locatie in Zevenaar zijn we op zoek naar verschillende vrijwilligers!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Duiven

Duiven
Maak ook het verschil in het leven van onze bewoners! Wij zoeken voor Droostaete in Duiven nog diverse vrijwilligers!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Pannerden

Pannerden
Wil jij ook het verschil maken in het leven van onze bewoners? We zijn op zoek naar verschillende vrijwilligers voor onze locatie Heukelumshof in Pannerden!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Tolkamer

Tolkamer
Wil jij zorgen voor een beetje gezelligheid voor onze bewoners/cliënten? We zijn voor onze afdeling Dijkzicht in Tolkamer op zoek naar diverse vrijwilligers!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Westervoort

Westervoort
Vrijwilligers zijn voor ons heel waardevol en onmisbaar! Voor onze locaties in Westervoort (Meridiaan en Hamerstaete) hebben we diverse vrijwilligersvacatures openstaan!
Bekijk vacature

Onze vacatures voor behandelaar

Specialist Ouderengeneeskunde

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Ouderengeneeskunde, een vak in ontwikkeling met een geweldige toekomst. Heb je een passie voor de ouderenzorg? Wil je deel uit maken van een mensgerichte organisatie met korte lijnen. Ben je gedreven, een innovator op jouw vakgebied, enthousiast en in staat om over de eigen grenzen en die van het vak heen te kijken en ben jij zowel binnen het multidisciplinaire team als en in het veld een echte verbinder? Dan ben jij de specialist ouderengeneeskunde die we zoeken.
Vanaf 26 uur
Onbepaalde tijd
WO
FWG 75 CAO VVT
Bekijk vacature

Basisarts

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Ouderengeneeskunde, een vak in ontwikkeling met een geweldige toekomst. Heb je een passie voor de ouderenzorg en wil je deel uit maken van een mensgerichte organisatie met korte lijnen. Ben je ondernemend, verbindend, flexibel, proactief en heb je een ambitie om je verder te ontwikkelen binnen de ouderengeneeskunde? Ben je 32 uur beschikbaar? Wil je meer uur werken, dan bespreken we dit graag met je. Dan ben jij de basisarts die we zoeken.
32 uur, in overleg bespreekbaar
Onbepaalde tijd
Wo
FWG 65 CAO VVT
Bekijk vacature

Psycholoog

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Heb jij liefde voor het vak psychologie en hart voor de ouderenzorg? Ben jij empathisch, flexibel, proactief en kun je creatief en overstijgend denken? Dan is dit de functie die je zoekt! Wij zoeken een PSYCHOLOOG (24-32 UUR) in o.a. Zevenaar (omgeving Arnhem/Duiven)
24-32 uur
1 Jaar met intentie naar onbepaalde tijd
Wo Psychologie
FWG 60 CAO VVT
Bekijk vacature

GZ Psycholoog

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Heb jij liefde voor het vak psychologie en hart voor de ouderenzorg? Ben jij empathisch, flexibel, proactief en kun je creatief en overstijgend denken? Dan is de functie van GZ Psycholoog binnen Liemerije wat voor jou!
32 uur
Onbepaalde tijd
WO
FWG 65 CAO VVT
Bekijk vacature
Vragen over werken bij Liemerije? Bel 088-0441999

Over Liemerije

De beste zorg op maat
Beeld voor Over ons overlay

Wij van Liemerije leveren de beste mogelijke zorg aan de bewoners en cliënten. Wat dat is? Zoveel mogelijk zorg op maat, passend bij de persoon en met echte aandacht. Niet voor niets hebben we het PREZO-keurmerk ontvangen.

  • Werk samen met een fijn team
  • Ga zelfstandig aan de slag
  • Zoek verdieping met een cursus of opleiding
  • Werk met echte aandacht

Wil je meer weten over Liemerije, onze locaties en onze zorg? Kijk dan eens op onze website!

Bekijk ons ook op