Header 1920x600

Werken met echte aandacht

Kom jij ons team versterken?

Kies jouw functie

Leuk dat je er bent! Bij Liemerije leveren wij met een team van bijna 1100 medewerkers en 500 vrijwilligers de best mogelijke zorg met echte aandacht voor bewoners en cliënten. Dat vinden wij niet alleen belangrijk, het levert ons ook veel plezier en energie op. Wil jij hier ook deel van uitmaken? We hebben mooie vacatures openstaan voor onze verschillende locaties. Wees welkom!

Onze vacatures voor verzorgende ig

ZZP'er Verzorgende IG

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Ben jij verzorgende IG en ZZP’er? En op zoek naar een periodeopdracht met urengarantie? Heb je een warm hart voor oudere mensen en affiniteit met werken met oudere mensen? Ben je flexibel inzetbaar? Dan gaan we graag met je in gesprek! Lees verder wat we je te bieden hebben. Als verzorgende IG bij Liemerije kan je echt het verschil maken. Voor de bewoners/cliënten, je collega's en jezelf!
In overleg bespreekbaar
In overleg bespreekbaar
mbo niveau 3 VIG
Bekijk vacature

Verzorgende IG Diemzicht - PG Nachtdiensten

Didam
Ben je in de nacht op je sterkst en op zoek naar een nieuwe uitdaging als Verzorgende IG? Sta je stevig in je schoenen, ben je flexibel inzetbaar, kun je snel schakelen en heb je ook nog eens affiniteit met de psychogeriatrische doelgroep? Dan is er een match! Je komt eerst te werken voor afdeling Diemzicht en uiteindelijk kan je Meulenvelden breed worden ingezet.
20 uur
Jaarcontract, met de intentie om deze om te zetten naar onbepaalde tijd.
Mbo niveau 3 Verzorgende IG
FWG 35, CAO VVT
Bekijk vacature

Verzorgende IG Tesma - Open PG

Didam
Heb jij minimaal een Mbo niveau 3 diploma verzorgende IG? Heb je een warm hart voor oudere mensen en affiniteit met de ouderenzorg? Ben je flexibel inzetbaar? Wil je op een open PG afdeling werken? En wil je minimaal 24 uur werken? Dan gaan we graag met je in gesprek! In verband met zwangerschapsverlof, zijn we op zoek naar een verzorgende IG. Na dit verlof is er uitzicht op onbepaalde tijd. Als verzorgende IG bij Liemerije kan je écht het verschil maken. Voor de bewoners, je collega's en jezelf!
24 uur
Tijdelijk contract met uitzicht op onbepaalde tijd
Mbo niveau 3 Verzorgende Ig
FWG 35, CAO VVT
Bekijk vacature

Verzorgende IG EVV Tesma - Open PG

Didam
Heb jij minimaal een Mbo niveau 3 diploma verzorgende IG? Heb je een warm hart voor oudere mensen en affiniteit met de ouderenzorg? Ben je flexibel inzetbaar? Wil je op een open PG afdeling werken? En wil je minimaal 24 uur werken? Dan gaan we graag met je in gesprek! Als verzorgende IG bij Liemerije kan je écht het verschil maken. Voor de bewoners, je collega's en jezelf! En dan kom je ook nog in FWG 40 te werken!
24 uur
Onbepaalde tijd
Mbo niveau 3 Verzorgende Ig
FWG 40, CAO VVT
Bekijk vacature

Verzorgende IG EVV De Peppel - Somatiek

Zevenaar
Wil je graag werken in een organisatie waarin persoonlijke aandacht centraal staat? Ben jij net afgestudeerd of heb je al ervaring opgedaan als Verzorgende IG en zoek je een gezellige, inspirerende en uitdagende werkplek? En heeft een somatische afdeling jouw voorkeur? Dan heeft afdeling De Peppel wellicht een passende plek voor jou! Ben je al enthousiast? Lees dan snel verder, want er is nog meer waar je blij van gaat worden!
24 uur
Onbepaalde tijd
Mbo niveau 3 Verzorgende IG
FWG 40, CAO VVT
Bekijk vacature

Verzorgende IG EVV de Meridiaan - PG

Westervoort
Ben jij net afgestudeerd of heb je al ervaring opgedaan als Verzorgende IG en zoek je een inspirerende en uitdagende werkplek? Ben je bereid om alle diensten te werken, zowel dag-nacht als in de weekenden? Sta je ook nog eens stevig in je schoenen , ben je positief kritisch en heb je affiniteit met de PG doelgroep? Ben je 24-28 uur beschikbaar? Dan heeft de Meridiaan wellicht een passende plek voor jou! Ben je al enthousiast? Lees dan snel verder, want er is nog meer waar je blij van gaat worden!
24-28 uur
Onbepaalde tijd
Mbo niveau 3 Verzorgende Ig
FWG 40, CAO VVT
Bekijk vacature

Verzorgende IG EVV De Beuk - Gerontopsychiatrie

Zevenaar
Ben jij een gediplomeerd Verzorgende IG, sta je stevig in je schoenen en wil jij met je warme karakter en kritische blik de beste zorg voor ouderen met een psychiatrische zorgvraag leveren? Met EVV (Eerst Verantwoordelijke Verzorgende) taken en verantwoordelijkheden? Dan gaan we graag met je in gesprek en ben jij de collega die we zoeken!
24 uur
Onbepaalde tijd
mbo 3 Verzorgende IG
FWG 40, CAO VVT
Bekijk vacature

Verzorgende IG EVV Dijkzicht - PG

Tolkamer
Ben jij een Verzorgende IG en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aan onze prachtige locatie aan de Rijndijk, waar een gezellige en doe-maar-gewoon mentaliteit centraal staat, kun jij iets betekenen voor de ouderen met een PG-achtergrond. Sta jij stevig in je schoenen, ben je flexibel inzetbaar, positief kritisch, maar ben je vooral enthousiast en mensgericht? En ben je minimaal 16 uur beschikbaar? Dan ben jij de juiste persoon voor Dijkzicht!
16 tot 28 uur (in overleg)
Onbepaalde tijd
mbo 3 verzorgende IG
FWG 40 CAO VVT
Bekijk vacature

Verzorgende IG EVV De Iep - PG

Zevenaar
Heb je een diploma Verzorgende IG en wil je werken in een organisatie waarin persoonlijke aandacht en mensgerichte zorg centraal staan? Heb je affiniteit met de doelgroep psychogeriatrische zorg en wil je daarnaast deel uitmaken van een gedreven zorgteam met veel gezelligheid en inspiratie? Dan ben jij de match met afdeling De Iep!
32 uur
Onbepaald tijd
Mbo niveau 3 Verzorgende IG
FWG 40, CAO VVT
Bekijk vacature

Verzorgende IG EVV de Hazelaar - Hospice

Zevenaar
Ben jij een gediplomeerd Verzorgende IG en wil je werken op een afdeling waar palliatieve zorg centraal staat? Weet jij een fijne sfeer te creëren waarin cliënten en hun naasten zich thuis voelen in de laatste levensfase? Past dit bij jou? Lees dan snel verder, want Hospice de Hazelaar is op korte termijn op zoek naar Verzorgende IG!
24 uur per week
Onbepaalde tijd
Mbo niveau 3 Verzorgende IG
FWG 40, CAO VVT
Bekijk vacature

Verzorgende IG EVV Hamerstaete - PG

Westervoort
Ben je net afgestudeerd of heb je al ervaring opgedaan als Verzorgende IG en wil je graag werken in een kleinschalige woonvoorziening waar belevingsgerichte zorg centraal staat? Ben je bereid om alle diensten te werken, zowel dag-nacht als weekenden? Ben je ambitieus, positief kritisch en heb je affiniteit met bewoners met een psychogeriatrische achtergrond? Ben je al enthousiast? Lees dan snel verder, want er is nog meer waar je blij van gaat worden!
24 uur
Onbepaalde tijd
Mbo 3 Verzorgende IG
FWG 40, CAO VVT
Bekijk vacature

Verzorgende IG Hamerstaete - PG (nachtdiensten)

Westervoort
Ben je in de nacht op je sterkst en op zoek naar een nieuwe uitdaging als Verzorgende IG? Sta je stevig in je schoenen, ben je flexibel inzetbaar, kun je snel schakelen en heb je ook nog eens affiniteit met de psychogeriatrische doelgroep? Dan is er een match!
24 uur
Onbepaalde tijd
mbo niveau 3 Verzorgende IG
FWG 35, CAO VVT
Bekijk vacature

Verzorgende IG EVV Hamerstaete - Somatiek

Westervoort
Ben je gediplomeerd verzorgende IG en wil je graag werken in een kleinschalige woonvoorziening waar belevingsgerichte zorg centraal staat? Zoek je een baan waarvoor je echt warm loopt en écht het verschil kan maken? Ben je ambitieus, positief kritisch en werk je graag in een warme en mensgerichte zorgomgeving? Heb je daarnaast affiniteit met de somatische doelgroep? En ben je tussen de 24 en 28 uur beschikbaar? Stop dan met zoeken, want dan hebben wij de vacature voor jou bij Hamerstaete (somatiek) in Westervoort! Je krijgt bij ons direct een contract voor onbepaalde tijd.
24 - 28 uur, dit is in overleg bespreekbaar
Onbepaalde tijd
mbo 3 Verzorgende IG
FWG 40, CAO VVT
Bekijk vacature

Gepensioneerde zorgmedewerkers bij Liemerije

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Heb je gewerkt in de zorg, ben je inmiddels met pensioen en begint het toch weer een beetje te kriebelen? Bij Liemerije kun je als gepensioneerde in de zorg weer (parttime) aan de slag! Liemerije biedt diverse banen aan, wij zijn op zoek naar behandelaren, verpleegkundigen, verzorgenden IG en helpenden. Ben je gepensioneerd en mis je de dynamiek en maatschappelijke betrokkenheid van het werken in de zorg? En denk je er over na om weer (parttime) in de ouderenzorg te werken? Lees dan snel verder! Bij Liemerije kun je naast je pensioen parttime komen werken.
Bespreken we graag met je
1 jaar, ook dit is bespreekbaar
Afhankelijk van de functie die je gaat uitoefenen
Afhankelijk van de functie die je gaat uitoefenen
Bekijk vacature

Onze vacatures voor staf en management

Secretaresse De Linde - revalidatie

Zevenaar
Ben jij een ervaren secretaresse? Weet jij alle ballen in de lucht te houden, ben jij een spin in het web en begin én eindig jij je werkdag met een glimlach op het gezicht door het uitvoeren van secretariële werkzaamheden en het ontzorgen van de afdeling? Ben je voor een periode van 6 maanden tot een jaar beschikbaar voor 24 uur per week? Nu al enthousiast en wil jij graag het visiteplaatje van de afdeling en Liemerije worden? Reageer dan op de vacature van secretaresse voor De Linde (revalidatie)!
24 uur
6 maanden tot 1 jaar
Mbo 3 diploma in secretariële richting
FWG 35, CAO VVT
Bekijk vacature

Activiteitenbegeleider De Meridiaan

Westervoort
Wil jij het leven van de bewoners van De Meridiaan nog mooier maken en een bijdrage leveren aan een zinvolle en prettige dagbesteding? Lees dan snel verder! We zoeken op korte termijn een activiteitenbegeleider voor 24 tot 28 uur per week.
24 tot 28 uur per week
Jaarcontract met intentie deze om te zetten naar een vast contract
Minimaal een mbo niveau 4 of hbo SPH/SW diploma
FWG 40, CAO VVT
Bekijk vacature

Manager Financiën

Zevenaar
Ben jij opzoek naar een interessante en uitdagende functie waarin je je richt op het ontwikkelen en verbeteren van stuurinformatie en het opstellen van businesscases voor vastgoed en nieuwbouw? Heb je ruime ervaring in de rol van controller? Ben je een mensgerichte leidinggevende die ontwikkeling stimuleert? Ben je tussen de 32 en 36 uur beschikbaar? Lees dan verder, wie weet is de functie van manager financiën wat voor jou!
32-36 uur
Een jaarcontract met de intentie dit daarna om te zetten in een vast dienstverband
Hbo/ wo-niveau
FWG 70-75, afhankelijk van je kennis en ervaring (CAO VVT)
Bekijk vacature

Op dit moment hebben we helaas geen plaats voor nieuwe leerlingen. Gelukkig zijn er regelmatig nieuwe vacatures. Dus houd de website in de gaten.

Onze vacatures voor vrijwilligerswerk

Een beetje gezelligheid maakt het leven de moeite waard. Dat geldt zeker voor onze bewoners.
Als vrijwilliger kun je van grote betekenis zijn in het leven van een oudere die in een verpleeghuis woont!

Gepensioneerde zorgmedewerkers bij Liemerije

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Heb je gewerkt in de zorg, ben je inmiddels met pensioen en begint het toch weer een beetje te kriebelen? Bij Liemerije kun je als gepensioneerde in de zorg weer (parttime) aan de slag! Liemerije biedt diverse banen aan, wij zijn op zoek naar behandelaren, verpleegkundigen, verzorgenden IG en helpenden. Ben je gepensioneerd en mis je de dynamiek en maatschappelijke betrokkenheid van het werken in de zorg? En denk je er over na om weer (parttime) in de ouderenzorg te werken? Lees dan snel verder! Bij Liemerije kun je naast je pensioen parttime komen werken.
Bespreken we graag met je
1 jaar, ook dit is bespreekbaar
Afhankelijk van de functie die je gaat uitoefenen
Afhankelijk van de functie die je gaat uitoefenen
Bekijk vacature

Maatschappelijke stage

Zevenaar, Westervoort, Tolkamer, Didam, Pannerden, Duiven
Maatschappelijke stage bij Liemerije
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Didam

Didam
Hulp van vrijwilligers is voor ons en onze bewoners/cliënten heel waardevol en onmisbaar. Wij zijn op zoek naar verschillende vrijwilligers voor onze diverse afdelingen in Meulenvelden Didam!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Zevenaar

Zevenaar
Als vrijwilliger kun je echt het verschil maken in het leven van een oudere die in het verpleeghuis woont. Voor diverse afdelingen van onze locatie in Zevenaar zijn we op zoek naar verschillende vrijwilligers!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Duiven

Duiven
Maak ook het verschil in het leven van onze bewoners! Wij zoeken voor Droostaete in Duiven nog diverse vrijwilligers!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Pannerden

Pannerden
Wil jij ook het verschil maken in het leven van onze bewoners? We zijn op zoek naar verschillende vrijwilligers voor onze locatie Heukelumshof in Pannerden!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Tolkamer

Tolkamer
Wil jij zorgen voor een beetje gezelligheid voor onze bewoners/cliënten? We zijn voor onze afdeling Dijkzicht in Tolkamer op zoek naar diverse vrijwilligers!
Bekijk vacature

Vrijwilligerswerk Westervoort

Westervoort
Vrijwilligers zijn voor ons heel waardevol en onmisbaar! Voor onze locaties in Westervoort (Meridiaan en Hamerstaete) hebben we diverse vrijwilligersvacatures openstaan!
Bekijk vacature
Vragen over werken bij Liemerije? Bel 088-0441999

Over Liemerije

De beste zorg op maat
Beeld voor Over ons overlay

Wij van Liemerije leveren de best mogelijke zorg aan de bewoners en cliënten. Wat dat is? Zoveel mogelijk zorg op maat, passend bij de persoon en met echte aandacht. Niet voor niets hebben we het PREZO-keurmerk ontvangen.

  • Werk samen met een fijn team
  • Ga zelfstandig aan de slag
  • Zoek verdieping met een cursus of opleiding
  • Werk met echte aandacht

Wil je meer weten over Liemerije, onze missie, visie en kernwaarden?

Je vindt die informatie terug op deze pagina. Wil je meer weten over onze locaties en onze zorg? Kijk dan eens op onze website!

Bekijk ons ook op